Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.sep.2011 22:22

 

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

30.sep.2011 22:02

I dag har æ vært ute i praksis som æ e på torsdaga å fredaga, har til-og-med fådd mæ "en egen" pasient, som e "min", hihi ♥ Har hadd utruli fine daga ute i praksis, har vært 3-4 uke nu. Bynn 07.30 å e førdi 14.30 om dagan, trur æ vill satse på sykepleier seinare i live! :)

Åsså har æ vært hos frisørn å jort en del me håre i d siste, fra å vær platina-blond som æ va, åsså gikke æ me grått hår ei uka (bæstemor-grått), å nu har æ endeli fådd den farga æ ville ha, æ meine d e blanding av farga på Prim å karamæll, men e ikke nokk d, vældi fornøyd i-alle-fall! Mama e forn til Hamarøya på veninnebesøk, Morten kom nættopp fra Harstad, Så d blir kansje søsken kos me film å stearinlys i kvell? ♥ 

Å i dag dro æ å Cindy innom Junique, som frisørn min jobba på, åsså fikk æ å ho Cindy være hårmodælla for en læling ho har på jobb. Så nu e nu æ å Cindy så fancy på håra, att d e såvitt vi tørr å rør åss, hehe ;p 

Tracy Chapman - Fast car ♥ 

 

-Ver0onika 
Kommenter her

0 Kommentarer

13.sep.2011 23:28

Off, har vært syk både i går å i dag... Logge me høupina, feber å mage- og ryggsmærte i to døgn.. Men nu e æ endeli kåmmen mæ på føttern, å æ å Cindy har vært en tur på Sortland å handla litt mat å leid nån filma. Kjøpt barnemat, potetgull, Lakris-is, godis å cola, åsså leide vi sånne filma som va 3 for 130 krone å kan leies i 1 uka.  :) Nu har vi sedd Rio, Easy A å skal strax se HARD Breakers ! :) Først skal vi bare sluk i åss ett lita glass barnamet! :D "Barnemat dietten" 


 

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

07.sep.2011 21:58Jah, då e d nu ei stunn sia sist æ blogga... Men iværtfall, æ å Cindy tok åss en tur til Eibukta på lørdagen,  før dær skulle det liksom vær fæst å drekking. Vi fikk lån bølgetang hos ho Lotte, å kåm åss innover i åtte tia, Ida va aleina heime, å vi va di første som kom. Ætterkvært kåm Elise, Dikka, Raymon, Marthe, Ivan, Mats, Markus, Sebastian, Julie å Ann-Rikke. Va jo litt "kleint" til å bynn me, for alle bare satt rundt bore å kjikka ned i gålve, å ætterkvært gikk æ, Ivan å Cindy på kjøkkene å satt åss å hærja litt me mat å drekka! :P  Når klåkka bynnte å nærme sæ tolv, så for mæstpartn heim, så vi va bære fæm støkka ijænn, ho Julie va ædru, æ å Cindy kjeda åss å hadde tadd 2-3 dramma kvær å di to andre lå å spydde å va dåli i halv ett tia. Dettan kalla æ verkeli ett trach party. Æ å Cindy prøvde å ring alle kompisan vårres før å hør om di va eller vesste om nåkka sjåføra, men d va d jo ikke... Tilslutt fikk vi ho Lotte å han Esben til å hente åss, åsså for vi til han Vebjørn i ett tia, men dær va fæstn slutt pga. ænkelte årsaka vi ikke træng å nævne. Så satt vi nu dær i litt åver en time å prøvde å få ny sjåfør, å tilslutt kom han "Rårå" å han Alexis å henta åss å kjørt åss til Sortland. Fant ingen fæst, så vi blei settanes i 2 tima på torge åsså måtte vi gå heim, å d e ca. 7-8 km. Før å  sei d sånn, så va d den værste trach hælga på læææænge !
Love you pia mi<3

 

Å tilslutt vill æ bære sie at vi har tadd portrættbilda på skoln nu, æ æ blei ganske missfornøyd!

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer
hits