Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


28.aug.2011 16:46

Idag har æ bursdag, klåkka 04.56 for 16 år sia kom æ til værdn. Har hadd 16 fantastiske år, å håpe på all lykke vidre i live mitt. Igår va æ å ho Cindy ute på Sortland å fæsta, trudde gårdagen skulle bli artigare, men skal heller ikke klage. Ha en fin dag ale sammen! :)

 

 

Dr. Dre Feat Snoop Dogg - The Next Episode

Bad Meets Evil feat. Bruno Mars - Lighters

 

-Ver0onika
Kommenter her

1 Kommentarer

23.aug.2011 22:41

Jah, æ for til Sørfjorn på torsdagen. Fikk plasert vogna nede på campingplassn, å rigga mæ tell dær nede. Pakka ut av bækken, fikk ordna all sånn som det skulle være, åsså har æ vell vært for det mæste oppe på hytta ilage han Tom-Inge å han Sondre, fikk lånt mæ en pose potetmos, åsså skulle æ ned til vogna å grille... Jett om æ følte mæ forever alone dær æ satt heilt laeina på plattn å grilla... Det va kjæmpe ensomt.


Det e den tommaste grilln æ nån gång har sedd!

Men nu skal æ å Cindy ut en tur ilage han Sindre, åsså får æ blogge meir i morra!

 

Benny Benassi - Cinema (Skrillex Remix) 

  

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

18.aug.2011 15:15

Akkurat pakka færdi bæggen å vogna, overført masse musikk på mobiln, så nu ligg æ bære å vente på at han Jørn skal bli færdi på Dekkstentret på Sortland å kan pell sæ hit. Må en tur på Coop Prix å handle litt småting, så bær d innover til Sørfjorn, mamma skulle egentli å besøke ei veninna på Hammarøya i hælga, åsså har æ å Cindy lagt goe plana for denna hælga, men næida... Ho blir desværre heime, eller så mein ho at ho skal fer i vogna ilage mæ... Det vill æ desværre ikke, før då går ho bære å gnåla å gnæg på mæ...

Her e nån bilda æ tok i Sørfjorn i fjorsommar:
-Ver0onika

Kommenter her

0 Kommentarer

18.aug.2011 00:53

Øhm, det blei altså ikke nåkka Sørfjord idag, men det kåmmer jo selvfølgeli endag imårra åsså. Det va meininga at æ å Jørn skulle ta vogna til han Morten inn til sørfjorn idag, men timan bare fløyg ifra åss, så vi fer inn til fjorn imårra.

Idag har vi vært i Sigerfjorn å mekka på scooterbiln til han Jørn, vaska å sjaina heile biln, for den skal på EU-kontroll halv 11 i mårra tili. i tellægg har vi vært hos ho Gunnhild å han Jonny, åsså har vi vært hos han Bjørn-Morten, å hos han Daniel Ove entur. Monica laga nydeli lasanje til middag, så for ho på fjelle ilage nån veninne. Så nu æ skal stå opp sånn høveli tili å dusje å få matn å pikk-pakke i campingvogna, så susa det innover fjorn. Gleda mæ som en onge, det e så fint dær inne! Eller først må æ å han Jørn kjikke litt på "aligatorn" hannes som æ så fint kalla den. (Agregate) Men ellers blir det tjo-å-hei å hit å dit... :-D

 

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

 

-Ver0onika
Kommenter her

2 Kommentarer

17.aug.2011 10:23

Jah, då e æ våken... Våkna 08.50 pga. ev jævla melding. Jaja, e vell påtide at live mitt kåmmer på rætt kjør ijænn, ikke å vær våken til fæm sæks tia om mårran. Blir ikke å blogge så masse fram til hælga trur æ ikke, for i dag skal æ å Jørn ta vogna inn til Sørfjorn, åsså blir æ ligganes dær i natt, å kansje litt længer. Storkosa mæ i Sørfjorn, det e en nydeli plass å vær, vældi fint om sommarn, å masse-masse sny å scooterkjøring om vintern! :D

 

 

-Ver0onika
Kommenter her

1 Kommentarer

17.aug.2011 01:31

Her e nån vidjoa som kan være morsom når man kansje e litt overtrøtt, eller bare vældi søte onga. :-P

 

-Ver0onika
Kommenter her

1 Kommentarer

17.aug.2011 00:56

 

I dag har vært en varm dag skjøl om det har vært overskya å vind, æ va våken i 12 tia å blogga litt, så gikk æ å la mæ ijænn, før æ hadde så ont i halsn... Så kåm ho mamma å vækkte mæ å Cindy klåkka halv to, ho stekte lavkarbo omelætt, mens æ å Cindy sminka åss. Vi dro dærætter tell Sortland city entur, for adrian skulle ha sæ nye sko, å æ måtte ha Zyrtec å næsespray mot allærgi... Lika ikke sommarn pga. græss allærgi. -.- Vi kom til sortland i hall tre tia, å måtte værdær til June va færdi på jobb i syv tia. Då trudde æ hode mitt skulle sprænges av høupina, så gikk æ å Cindy til Sigefjordstranda, å prata sjit på bænkan dær, så gikk vi heim ijænn. Ca. 3-4 km dit.

Endeli kåmmen mæ heim til mitt eget hus, eller mamma sitt da. Dusja, spist, åsså en litn besøkstur til Monica å Jørn for  å hente nån Paralgin Forte for hode mitt. Skal en tur til Sørfjorn me nåkka ved ilage han Jørn (bæstevænn) i mårra, åsså skal vi ta campingvogna inn dit. Dær skal æ bo i mårranatt om æ ikke blir altfor mørkeredd! ;-)Beyonce - Best thing i never had

Calvin Harris feat. Kelis - Bounce

 

 

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

16.aug.2011 13:03

Åååh, æ blir irritert... Værste natta på længe... For det første så har det vært  vældi varmt i natt, å for det andre så våkna æ me at æ hadde ont i nakken, håndleddan, halsn å tætt i næsn! Ikke morsomt. Å i dag e d overskya å masse-masse vind...

I går va en super dag, di siste uken kan man vell sei at æ, mamma å ho Cindy har bodd hos ho June Høve i Sigerfjorden. Å i går va det 25 grader i skyggen, varm vind, June blei 33år å vi hadde ei lita bursdagsfeiring. Vi fyrt opp i grilln å grilla, spiste gele me masse bær på, vaniljesøus å sjokoladekaka. Nydeli! men har desværre ikke kamera her i Sigerfjorn, så det blei ingen bilda!

 

Dettan bilde e fra sist æ å ho Cindy grilla i Sigerfjorn. :-)

 

Sasha Lopez - All My People 

 

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

14.aug.2011 15:26

Aff... Sto opp for en time sia, kjikka ut vindue, å ser blå himmel å ei stor-stor sol. Æ e sekker på at det e minimum 25 grader i skyggen... Humhumhum, æ e den typen som ikke lika masse varme, då trækk æ mæ heller inn eller i skyggen. Næi, æ går nu bære å glede mæ til snykrystallan skal dale ned  fra himmeln, men det e vell ikke rekti ennu d kommer til å skje.... Men nokk om det, æ å Cindy sett nu i sænga å gommla gullerøtter, agurk å paprika. Sunnt, men dær ødelægge jo selvfølgelig colaen!


 

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

13.aug.2011 22:38

Det blei ikke grilling på mæ å ho Cindy idag, så vi spiste istedn en vældi gó biff som han Simen å ho Camilla laga, det va nydeli. Nu sett æ å ho Cindy snørrat å jævli å læs forskjellige blogga å høre på musikk. *snufs,snufs* Håpa på grilling en anna dag, å det skal vi nokk få tell.

 

Sirkus Eliassen - Hjem til dæ

 

Gabrielle - Ring meg

 

Bermuda Lovers - My girl

 

Toby  & Helfner - On my mind

 

Pitbull - Shake señora (remix) ft. T-Pain

 

Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez

 

 

Litt av det såm æ høre på!

-Ver0onika
Kommenter her

0 Kommentarer

13.aug.2011 16:31

Æ å ho Cindy har fådd førr åss att vi skal starte ett sunnare liv, "træne" stortsett kvær dag, å spise sunnare Å når æ sei træning, så meine æ mage, rompe og lår øvelsa. Men i dag e d somsagt lørdag, å då e d låv me litt usunnheter. Nu skal æ å ho Cindy gå åss en tur, å seinare skal vi grille, drikke Cola å spise jorbær, muligens se en film åsså. Nam sei æ bære !  

 

-Ver0onika
Kommenter her

1 Kommentarer

13.aug.2011 16:20

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Kommenter her

0 Kommentarer
hits