Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


30.nov.2011 18:44

Æ hadde et kjæmpegodt forhold til pappaen min, vi brukte å lage pannekaka om kvellan ilag, kjøre snyscooter å atv, vi brukte å kjøre tura me den "kule" bmw'en din, å leie film å kjøp godteri på Sortland, men kor e dettan blidd av ? æ savna d så indelig masse  men du blei gift å blei en heilt ny pærson, ikke sånn såm æ huska dæ! Å då va d ikke meire far&dattertid såm vi pleide å ha, savna verkeli dæ pappa Men nu så krangle vi ofte, å kan gå fleier uke/mnd mellom kvær gang vi snakka å æ får møt dæ Probleme her e at d ikke skjønn at pappa si lille pia e blidd stor å tar ett skritt vidre i live, skjønn at du vil ha mæ oftare på besøk, men d e ikke barebare når man har 1000 andre ting på tapent... Kjæmpegla i dæ, værdns bæste pappa   Ta vare på d man har!

 


Han pappa å mæ på julaften, æ va bare 4-5 år

 

 


Skrevet 30.nov.2011, 18:44 i BloggKommentarer

30.nov.2011, kl.23:37

E det nåkka som såre mest her i live? Så e det at foreldra endre sæ. Æ vil si æ føle med dæ, e ikje lætt å være skillsmisse barn, og langt mindre når man e tenåring og nesten aldri har tia t familie lenger. Men håpe ting endre sæ før dæ med tia <3

01.des.2011, kl.00:01

sv; Off, ja d e ikke lætt Benedicte <3

Papps
15.des.2011, kl.01:07

E nu ikkje heilt sant alt du skriv her i innlegget..

Du har nu sjøl vælt å ikkje ha så mykje kontakt, du kai jo sekkert sjøl bekrefte at d æ nu skriv e sant!!!

Du veit jo at du e vælkommen kati d mått vær...

Men det e klart ting bei førandra når det kom tre persona tel inn i livet mitt,kansje d hadd tadd sæ domt ut å ikke brydd sæ om di....?


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits